Homenatge a Enric Valor pel 20 aniversari de la seua defunció

Homenatge a Enric Valor pel 20 aniversari de la seua defunció

Tots els actes es desenvoluparan a València el dissabte 18 de gener

Diferents entitats del Migjorn Valencià han programat una sèrie d'actes en homenatge i memòria a l'escriptor de Castalla, Enric Valor, coincidint amb el 20 aniversari de la seua defunció l'any 2000

Amparo Blasco Gascó / Davant la commemoració del 20 aniversari de la defunció de l'escriptor natural de Castalla, Enric Valor, el passat 13 de gener, diferents entitats del Migjorn Valencià, entre elles el Ateneu Cultural Republicà de Petrer, han programat una sèrie d'actes per a homenatjar l'autor de “Els Rondelles Valencianes”.

Uns actes que es desenvoluparan aquest pròxim dissabte, 18 de gener, a València, ciutat en la qual Enric Valor va viure gran part de la seua vida i en la qual va desenvolupar tota la seua labor literària, lingüística i cultural.
Segons la informació facilitada pel Ateneu Republicà, aquest dissabte, a les 11.00 hores, està previst realitzar un senzill homenatge floral en el Cementeri de València on reposen les seues restes mentres que, a les 12.30 hores, en la Seu Històrica de la Universitat de València, tindrà lloc un acte acadèmic en record d'Enric Valor, concretament a l'Aula Magna.

Els actes en homenatge a l'escriptor de Castalla conclouran amb la posada en escena de “Un habitatge per a l´eternitat: espectacle i jocs valorians” a càrrec de la companyia “Numen Teatre”, a la Sala de l´Octubre Centre de Cultura Contemporània, a les 16.00 hores.


El Ateneu Republicà de Petrer i el Centre Cultural Castellut han noliejat un autobús que partirà d'Elx amb parada a Petrer, a les 08.30 hores, sent el preu de 12 euros.
Tant la plaça de l'autobús com el menjar es poden reservar, abans d'aquest dijous 16 de gener, cridant als següents números de telèfon: 653.312.976, 609.617.351 i 629.884.871.

0 COMENTARIOS
Tetería Mil y una noche

Escribe un comentario

    Tu email no será publicado. Campos requeridos marcados con *

    Cancel reply

0 comentarios