Decidits els premis del I Concurs de Rondalles Luis Bernabé

Decidits els premis del I Concurs de Rondalles Luis Bernabé

Els premis s´entregaran el 25 de gener en el Sopar de Germanor

El jurat del Concurs de Rondalles Luis Bernabé decideix els premis de les tres categories. Les rondalles guardonades són de Vicent Brotons, Antonio Sánchez i Sara Amorós

Amparo Blasco Gascó / El president dels Llauradors, Pepe Milán, ha donat a conéixer les obres guardonades en el I Concurs de Rondalles Luis Bernabé, promogut per aquesta comparsa i finançat a través del fòrum de participació “Proposa Cultura”.

El jurat, format per Raquel Bernabé, Reme Millá i Luis Abad, ha decidit que en la Categoria Adult el premi, dotat amb 400 euros en metàl·lic, recaiga en la rondalla “Perico, el corb, el gat i la serp” de Vicent Brotons Rico mentre que, en la Categoria Juvenil, va acordar concedir el premi, dotat amb 75 euros, a l'obra “Batuts màgics” d'Antonio Sánchez Vidal i, en la Categoria Infantil també amb un premi de 75 euros, a Sara Amorós Croci per la rondalla “El naiximent del cabraquet”.


Pepe Milán ha comentat que el jurat no ho va tindre gens fàcil a l'hora de decidir els premis ja que hi havia obres de gran qualitat. Ha afegit que, també, els va cridar l'atenció la imaginació i la senzillesa amb la qual, alguns autors, aconseguien transmetre el missatge de la rondalla.


A més, ha comentat que estan molt satisfets per la bona acceptació que ha tingut el concurs, i ha recordat que es van presentar un total de 85 rondalles. Concretament, 11 en la Categoria d'Adults, 53 en la de Juvenils i 21 en la d'Infantils.
Quant a la possibilitat de convocar una segona edició, Pepe Milán ha apuntat que no es descarta, encara que de moment, ni la comparsa ho ha decidit, ni s'ha reunit amb el regidor de Cultura, Fernando Portillo, per a fer balanç i decidir si se li dona continuïtat a aquest concurs.

Finalment, cal recordar que els premis del I Concurs de Rondalles Luis Bernabé s'entregaran el dissabte 25 de gener, a les 20.45 hores, en el Sopar de Germanor que la comparsa Llauradors celebrarà en uns coneguts salons de la nostra localitat.

0 COMENTARIOS

Escribe un comentario

    Tu email no será publicado. Campos requeridos marcados con *

    Cancel reply

0 comentarios