L’Hospital dedica març i abril a la lluita contra el tabac

L’Hospital dedica març i abril a la lluita contra el tabac

Amb motiu del projecte “12 mesos, 12 causes”, el Departament de Salut d’Elda centra la lluita contra el tabaquisme, durant els mesos de març i abril.
La Comissió d’Humanització del Departament de Salut d’Elda ha decidit que la campanya del projecte “12 mesos, 12 causes”, corresponent a març i abril, dedicar-la a la lluita contra el tabaquisme, sota el lema “Respecta els espais, respecta els altres”.

Es tracta d’una campanya que inclou activitats que faciliten el compliment de l’actual Llei Antitabac i amb la qual es pretén informar i conscienciar els professionals, pacients i visitants de tots els centres hospitalaris i de salut del Departament d’Elda sobre el tabaquisme passiu, les seues repercussions i la importància de viure en espais lliures de fum. També aquesta iniciativa arreplega activitats de promoció de la salut, tant a nivell individual, en consultes d’atenció primària i servicis hospitalaris, com de caràcter comunitari; fomentar la formació dels professionals en prevenció, control i tractament de tabaquisme i oferir ajuda a tots els que desitgen deixar de fumar.

0 COMENTARIOS

Escribe un comentario

    Tu email no será publicado. Campos requeridos marcados con *

    Cancel reply

0 comentarios