Creu Roja present en les Festes de Sant Bonifaci

Creu Roja present en les Festes de Sant Bonifaci

Creu Roja Petrer realitzà un total de 127 intervencions durant les Festes de Moros i Cristians, de les quals 85 van ser lleus

El Dispositiu Especial que Creu Roja va mantindre activat durant les Festes de Moros i Cristians, des de la vesprada del dijous 17 fins a les 08.00 hores del dilluns 21, va realitzar un total de 127 intervencions, de les quals 42 van ser de caràcter sanitari de diversa consideració i les altres 85 de menor importància.

La coordinadora de l’Assemblea Local de Creu Roja, Mª Teresa Poveda, ha explicat que les atencions sanitàries s’han degut a agressions, intoxicació etílica, desmais, hemorràgies, cremades i lipotímies. Aquestes xifres entren dins de les previsions marcades per aquesta entitat, tenint en compte la quantitat de persones que es concentren al llarg d’aquests cinc dies a la nostra localitat.

 Aquest Dispositiu Especial va estar atés per 105 persones entre personal laboral i voluntari tant de Creu Roja Petrer com d’altres agrupacions locals de poblacions com Elda, Calp, Santomera, Albacete, Alacant, Ibi i Alcoi.

0 COMENTARIOS

Escribe un comentario

    Tu email no será publicado. Campos requeridos marcados con *

    Cancel reply

0 comentarios